Afsluiten

Oef, we zijn bijna een maand verder, en nog heb ik geen foto’s gepubliceerd! Ja, heb ik daar wel een goed excuus voor? Toch wel, mensen.. alhoewel, ik denk er een goed excuus voor te hebben. De ruim 5600 foto’s en filmpjes, die we op 3 toestellen gemaakt hebben, zijn toch wel wat lastiger uit te zoeken, dan dat ik dacht. Mijn camera heeft een hapering gehad, en pas daarna liep de tijd echt synchroon met de andere twee, dus nog een reden… Ik heb besloten om alles apart door te nemen en daarna alles samen te bundelen, iets wat toch het beste blijkt te werken, alleen zit ik dan nog met een issue rondom de tijd. Ik werk weer volledig, en tot nu toe zijn we geregeld gedurende het weekend in Luxemburg wezen kamperen. Dus… Maar dit weekend wordt de caravan weer gerepatrieerd, om schoongemaakt te worden en voor een half jaartje te gaan stallen. Zijn winterslaap, en dus een hernieuwde kans om een album te kunnen publiceren en een fysiek fotoboek te maken. Hehe…

We sluiten dan daarmee ook mijn droom en bucketlist af. We zullen vrolijk verder gaan motorrijden, hoor, en wie weet ook wel weer in Amerika, maar dat heeft dan niets meer te maken met mijn ziekte, de kanker, waarmee ik gestreden heb, en die ons gezin stevig doorheen gerammeld heeft, en die mijn kijk op het leven grondig veranderd heeft… 

Uiteraard blijf ik onder controle. Ook deze maand is het weer zover, en het wordt weer een grondige ook… Natuurlijk spelen de zenuwen weer een beetje op, maar dat zal blijven. Ik ben nu eenmaal kankerpatient, hè. Daar kom ik nooit meer vanaf (al ben ik toch al wel deze maand anderhalf jaar kankervrij..!)

Ik heb overigens wel besloten, om niet alleen mijn bucketlist met de fotoreportage van de Route 66 af te sluiten, ook de sponsoractie is afgesloten. We hebben 1251 euro opgehaald (als tenminste iedereen de toegezegde bedragen voor het einde van de maand gestort heeft – oproep!!) en daar ben ik best trots op, en het KWF blij mee. Ik moet nu nog een verslag van de reis schrijven voor Stichting Stomaatje (mijn stomaatjes) en voor het KWF, dat heb ik ze toegezegd. Gaat goed komen.. En verder zal ook met de foto’s dit blog worden afgesloten. Waarom? Ik heb mijn verhaal verteld, mijn belevenissen en gevoelens met je gedeeld over het krijgen van kanker, ondergaan van chemo, krijgen van bestralingen en geopereerd worden, zelfs tot en met mijn stoma, mijn grote levensredder en het  inlossen van mijn bucketlist. Het is goed, ik heb mijn tweede leven nu en mag met mijn leven verder. Ik ben er zielsgelukkig mee, en ik niet alleen, maar ook Yvonne en de kinderen. Het verhaal is af en ik hoop nergens meer op terug te hoeven komen. 

Ik stop er dus bijna mee, alleen de foto’s nog en dan is het definitief… dan ga ik weer verder bloggen op ons al-oude familieblog, nijnatnet… 

En uiteraard  wil ik jullie, mijn vast lezerspubliek, vast bedanken, dat ik mijn hart aan jullie mocht uitstorten… Dank je wel…

Post navigation

3 comments for “Afsluiten

Comments are closed.