Over mij

Ik ben Bert van Nijnatten, 60 jaar en inmiddels meer dan 36 jaar getrouwd met mijn eerste en enige grote liefde Yvonne.

Verder ben ik vader van onze 4 kinderen Marieke, Anne, Jos en Thijs, twee tweelingen, schoonvader van Dennis en Johan en de bijzonder trotse opa van Eline, Brian, Jayden, Mylan en Yinthe.

Met een leuke en verantwoordelijke baan “met computers” bij een groot mediabedrijf stond ik midden in het leven, met fijne collega‚Äôs en contacten met vele interne klanten en met leveranciers, nationaal en internationaal. Het was druk, maar schiep erg veel voldoening. Inmiddels is mijn functie verplaatst naar India en ben ik op zoek naar iets nieuws, waarmee ik mijn laatste werkzame jaren produktief en met voldoening kan vullen. Mocht je iets weten, dan houd ik me aanbevolen..

In mijn vrije tijd ben ik een echt familiemens, maar daarnaast geef ik me graag over aan hobby’s als caravannen met Yvonne, motorrijden, schaatsen, hardlopen, lezen, fotografie, en nog wel meer.

Waar ik van houd? Van Yvonne, de kinderen en hun geliefden, van onze 5 prachtige kleinkinderen en van de hond. Eten? Erwtensoep en pannekoeken, af en toe een glaasje cognac of whisky, een goed wijntje of een biertje. Alles met mate, hoor. Overigens houd ik niet van te lang in bed liggen en van boekhouden. Brrr!

Dromen? Erg oud worden, samen met Yvonne. En gezond blijven. Geld is niet belangrijk, gezondheid wel…

imageMoi, 16-12-2014
imageMoi, 21 juli 2015

3 comments for “Over mij

Comments are closed.